Hof van Overasselt is een nieuwbouwproject van in totaal 12 woningen. Er worden 4 levensloopbestendige huurwoningen gebouwd en 8 koopwoningen. Oosterpoort gaat de huurwoningen verhuren.

Levensloopbestendige woningen

De zogeheten Optimaat-woningen hebben beneden een ruime leefruimte en boven twee slaapkamers en een doucheruimte. Door de rechte en luie trap is de bovenverdieping goed bereikbaar. Daardoor is de woning geschikt om langer zelfstandig te wonen.

Ontmoeting staat centraal

De woningen staan samen met 8 koopwoningen in een hofje opgesteld, waardoor ontmoeting makkelijker wordt. De voorzieningen zijn dichtbij. Denk aan de Buurderij en de nieuwe Plus-supermarkt.

Snelle en duurzame bouw

De woningen worden in circa twee weken gebouwd. Dit komt doordat deze prefab worden geproduceerd in de fabriek van Emergo. De woningen zijn zeer duurzaam door de korte bouwtijd en het hout dat gebruikt wordt. Ook zijn de woningen energiezuinig, gasloos en voorzien van zonnepanelen. Wilt u de bouw volgen? Hieronder vindt u de beelden van de webcam.

Planning

De voorlopige planning is als volgt:

  • bouwrijp terrein: mei 2021
  • start bouw: september 2021
  • oplevering: naar verwachting december 2021

Voorrang maar ook reguliere verhuur

We hebben momenteel voor 2 woningen geïnteresseerden. De andere 2 woningen zullen via Entree regulier geadverteerd en toegewezen worden. Hier geldt dat woningzoekenden van 55 jaar en ouder voorrang krijgen.

Huurprijs

De huurprijs van de woningen wordt € 633,- per maand. Ze zijn bedoeld voor huishoudens van 1 of 2 personen met een inkomen tot € 32.200,- per jaar.

Plattegronden

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met ons KlantContactCentrum via info@oosterpoortwoon.nl of bel naar (024) 399 55 55. Voor meer informatie over de koopwoningen en het gehele project kunt u kijken op de projectwebsite van Hof van Overasselt.

Live beelden


Klik op het beeld om een grote versie te zien.


Nieuwsbrief


Wanneer u zich inschrijft, ontvangt u eenmalig een melding zodra we de woningen gaan adverteren. U ontvangt deze melding per e-mailnieuwsbrief.

Let op! U meldt zich alleen aan voor deze e-mailnieuwsbrief. Wij registreren u niet als geïnteresseerde voor een van de woningen. Zodra wij de woningen gaan adverteren, kunt u zelf reageren via Entree.nu.
* indicates required

Door op de button hieronder te klikken geeft u ons toestemming voor het gebruik van uw gegevens voor het toesturen van nieuwsbrieven over dit project. U kunt zich altijd uitschrijven door te klikken op de link onderaan onze e-mails.