De Veldschuur is een nieuwbouwproject van in totaal 28 woningen. Er worden 16 huurwoningen gebouwd en 12 koopwoningen. Oosterpoort gaat de huurwoningen verhuren.

Levensloopbestendige woningen

Langs de Veldsingel en middenin plan De Veldschuur worden 16 levensloopbestendige huurwoningen en 6 levensloopbestendige koopwoningen gebouwd. Deze komen aan een rustige, groene en verkeersluwe zone. De levensloopbestendige woningen zijn voorzien van duurzame installaties: een lucht-water-warmtepomp, balansventilatie met warmteterugwinning en zonnepanelen op het dak.
De huurwoningen hebben een tuin, een woonkamer en keuken op de begane grond en twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Er komt een rechte trap met aan twee zijden een trapleuning waardoor u makkelijk naar boven kunt lopen. Er is zowel boven als beneden voldoende ruimte.

Planning

De voorlopige planning is als volgt:
bouwrijp terrein: gereed
start bouw: mei 2021
oplevering: voorjaar 2022

Verhuur van de woningen

Oosterpoort gaat de 16 huurwoningen adverteren via Entree. Bij 11 woningen krijgen 65+-ers met een huurwoning van Oosterpoort in Malden voorrang. Op de andere 5 woningen kan iedereen reageren. Wij gaan de woningen naar verwachting in het najaar van 2021 adverteren op Entree.

Huurprijs

De tussenwoningen worden verhuurd voor een huurprijs van € 633,- per maand (prijspeil 2021). De woningen zijn bedoeld voor huishoudens van 1 of 2 personen met een inkomen van maximaal € 32.200,- per jaar.

De hoekwoningen worden verhuurd voor een huurprijs van €752,- per maand (prijspeil 2021). Deze woningen zijn bedoeld voor huishoudens van:
  • 1 persoon met een inkomen tussen € 32.200,- en € 44.655,- per jaar;
  • 2 personen met een inkomen tussen € 32.200,- en €48.828,- per jaar.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Hieronder kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. U kunt voor de koopwoningen en het gehele project ook kijken op de projectwebsite Veldschuur Malden van de aannemer.


Nieuwsbrief


Wij versturen tijdens de bouw van de woningen in project Veldschuur enkele nieuwsbrieven. Zodra we de woningen gaan adverteren, sturen wij ook een melding hiervan via de mail.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwbouw in het project Veldschuur in Malden? En wilt u een melding ontvangen zodra wij de woningen op Entree gaan adverteren? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Let op! U meldt zich alleen aan voor de nieuwsbrief. Wij registreren u niet als geïnteresseerde voor een van de woningen. Zodra wij de woningen gaan adverteren, kunt u zelf reageren via Entree.nu.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

* verplicht veld

Door op de button hieronder te klikken geeft u ons toestemming voor het gebruik van uw gegevens voor het toesturen van nieuwsbrieven over dit project. U kunt zich altijd uitschrijven door te klikken op de link onderaan onze e-mails.