Snel en voordelig een nieuwe ruit

Ruit gebroken? Dat betekent vaak een flinke kostenpost. Daarom bieden we u een speciale glasverzekering aan. Met een voordelige premie en een snelle service.

Wat kost de glasverzekering?

De glasverzekering is een van de drie onderdelen van ons serviceabonnement. De verzekering kost € 1,20 per maand, dat is inclusief loon-, materiaal- en voorrijkosten. U betaalt de premie samen met de huur.

Kijk voor het volledige aanbod in onze brochure. De brochure vindt u ook in de map die u meekreeg toen u de woning ging huren. In de brochure vindt u het formulier waarmee u deze verzekering kunt afsluiten.

Binnen 24 uur een nieuwe ruit

De verzekering dekt gebroken ruiten in uw gevel, binnen- en buitendeuren en berging. Enkel en dubbel glas zijn verzekerd en het maakt niet uit of u de ruiten ooit zelf heeft gezet. Alleen glas-in-lood en enkele speciale glassoorten vallen buiten de verzekering.

Ruitschade?

U kunt schade rechtstreeks melden bij firma Van der Zee, via telefoonnummer (024) 397 19 09. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een nieuwe ruit. Vanwege de levertijd van dubbelglas plaatsen ze vaak eerst een noodruit.