Richtlijnen bij inleveren van de sleutel

Bij een verhuizing komt veel kijken. U moet de woning aan Oosterpoort opleveren. Om u alvast voor te bereiden, hebben wij een aantal belangrijke punten op een rij gezet.

U levert de woning als volgt aan ons op:

 1. Overnames. Met de nieuwe huurder spreekt u af welke spullen overgenomen kunnen worden. Tijdens de eerste afspraak bespreekt u met onze medewerker wat dit voor u betekent.
 2. Vloerbedekking. Alle vloerbedekking, zoals laminaat en zeil dat niet wordt overgenomen, moet worden verwijderd. Ook lijmresten moeten worden verwijderd.
 3. Rolluiken en zonwering. U levert de woning op zonder rolluiken en zonwering als ze niet zijn overgenomen. Eventuele schade die hierdoor ontstaat aan het kozijn of de gevel herstelt u voordat u de sleutel inlevert.
 4. Schoon en leeg. De hele woning moet schoon en leeg aan Oosterpoort worden opgeleverd. Aandachtspunten zijn: sanitair, keuken en ventilatieroosters. Nicotine-aanslag op muren, plafond en kozijnen verwijdert u.
 5. Schade die tijdens de vooropname niet is gezien, of daarna is ontstaan, moet vóór de eindopname worden hersteld.
 6. Schakelmateriaal. U levert het schakelmateriaal, zoals stopcontacten en hang- en sluitwerk verf- en nicotinevrij op.
 7. Lichtpunten. Als u lampen verwijdert, brengt u kroonsteentjes aan op de lichtpunten.
 8. Spijkervrij. Muren worden vrij van spijkers, schroeven en pluggen opgeleverd. Kleine boorgaatjes hoeven niet te worden gedicht. Grote gaten herstelt u wel.
 9. Tuin. De tuin moet netjes worden opgeleverd. Er mogen geen materialen achterblijven, zoals potten, bielzen en meubilair. U verwijdert het onkruid en u maait het gras.
 10. Bomen. Grote bomen worden verwijderd. Ook klimplanten tegen de gevel van de woning of de berging zijn niet toegestaan.
 11. Containers zijn leeg en schoon. Het vuilnis en oud papier moeten worden opgeruimd.

U bespreekt deze punten met onze medewerker die bij u langskomt voor de inspectie. Verbeteringen en andere zaken die u zelf aangebracht heeft, kunt u dan ook bespreken.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren