Kies zelf uw keuken en sanitair

We vinden het belangrijk dat u prettig woont. Een mooie keuken, badkamer en toilet horen daarbij. Daarom bieden wij u keuzevrijheid. Is uw keuken of sanitair aan vervanging toe? Of moet het nog geïnstalleerd worden? De aannemer neemt contact met u op om de keuzes te maken.

Volop keuze

Is uw keuken, badkamer of toilet aan vervanging toe? Of gaat u bij ons een nieuwbouwwoning huren? Dan krijgt u van ons veel vrijheid. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze aan tegels, aanrechtbladen, keukenkastjes, handgrepen en kranen. En dat alles in verschillende materialen, kleuren en formaten. U kunt gratis kiezen uit heel veel verschillende materialen. En voor extra luxe of extra voorzieningen betaalt u gewoon bij.

Eigen ontwerp

Als u met ons assortiment niet uit de voeten kunt, krijgt u de vrije hand. U kiest dan een eigen leverancier, u maakt een eigen ontwerp en laat het geheel zelf monteren. De rekening betaalt u zelf.

Wonen naar eigen wens

Kiest u voor extra voorzieningen, luxe materialen of voor een eigen ontwerp en leverancier? Dan krijgt u te maken met onze regels voor zelf aangebrachte veranderingen. U moet deze voorzieningen dan zelf onderhouden. Ook ons serviceabonnement is er niet op van toepassing.