Kies zelf uw keuken en sanitair

We vinden het belangrijk dat u prettig woont. Een mooie keuken, badkamer en toilet horen daarbij. Daarom bieden wij u keuzevrijheid. Is uw keuken of sanitair aan vervanging toe? Of moet het nog geïnstalleerd worden? De aannemer neemt contact met u op om de keuzes te maken.

Volop keuze

Is uw keuken, badkamer of toilet aan vervanging toe? Of gaat u bij ons een nieuwbouwwoning huren? Dan krijgt u van ons veel vrijheid. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze aan tegels, aanrechtbladen, keukenkastjes, handgrepen en kranen. En dat alles in verschillende materialen, kleuren en formaten. U kunt gratis kiezen uit heel veel verschillende materialen. En voor extra luxe of extra voorzieningen betaalt u gewoon bij.

Eigen ontwerp

Als u met ons assortiment niet uit de voeten kunt, krijgt u de vrije hand. U kiest dan een eigen leverancier, u maakt een eigen ontwerp en laat het geheel zelf monteren. De rekening betaalt u zelf.

Wonen naar eigen wens

Kiest u voor extra voorzieningen, luxe materialen of voor een eigen ontwerp en leverancier? Dan krijgt u te maken met onze regels voor zelf aangebrachte veranderingen. U moet deze voorzieningen dan zelf onderhouden. Ook ons serviceabonnement is er niet op van toepassing.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren