Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

Oosterpoort biedt graag een fijn huis in een prettige woonomgeving. We willen dan ook weten of u tevreden bent met onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. 

Uw mening telt!

Heeft u pas geleden planmatig onderhoud aan uw woning gehad? Of bent u pas verhuisd vanuit een woning van Oosterpoort? Dan kunt u binnenkort per e-mail een vragenlijst ontvangen. Of u kunt gebeld worden om een paar korte vragen te beantwoorden. Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. De uitkomsten van het onderzoek zijn namelijk betrouwbaarder als veel huurders meedoen.

Waarom dit onderzoek?

Woningcorporaties in Nederland maken samen de cijfers inzichtelijk over hoe zij presteren. Zo kunnen de cijfers landelijk met elkaar vergeleken worden. Ook kunnen wij zelf met de uitkomsten onze dienstverlening weer verbeteren. USP Marketing Consultancy verzamelt deze gegevens. Aedes, de branchevereniging voor corporaties, maakt de cijfers van het landelijk onderzoek uiteindelijk bekend.

Vragen?

Heeft u vragen over dit onderzoek? Neemt u dan contact op met het KlantContactCentrum via de e-mail of via telefoonnummer (024) 399 55 55.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren