Langer thuis

Langer zelfstandig in uw woning blijven wonen. Veel huurders willen dit graag. Ook als ze een dagje ouder worden. Dit is het moment om er over na te denken: blijf ik wonen of is het beter om te verhuizen. Wij helpen u graag bij het maken van deze afweging!

Blijven wonen?

U bent natuurlijk vrij om in uw huidige woning te blijven. Misschien loopt u wel tegen praktische problemen aan. s' Nachts van die steile trap naar de wc beneden lopen is niet meer fijn. En ook kunnen drempels een belemmering zijn. Gelukkig zijn deze praktische zaken meestal goed aan te passen. 

Uw woning aanpassen?

Zijn er dingen in uw woning die u zou willen veranderen? Of bent u benieuwd wat er zoal mogelijk is op het gebied van woningaanpassingen? Vul dan de huistest in. Op de keuzelijst ziet u wat de mogelijkheden zijn. Sommige aanpassingen zijn gratis, voor andere aanpassingen betaalt u een huurverhoging of eenmalig een bedrag.

Heeft u interesse in één of meerdere aanpassingen? Of wilt u graag advies aan huis? Een vrijwillige woonadviseur komt graag bij u thuis. Bel gerust voor een afspraak via (024) 399 55 55.

Verhuizen?

Het kan zijn dat uw woning niet passend te maken is bij uw wensen. Uw woning is bijvoorbeeld te groot of traplopen is moeilijk. Dan is verhuizen voor u misschien een optie. Het is belangrijk dat u ingeschreven bent bij Entree. Kijk op onze website bij inschrijven en reageren. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden.
Zijn er geen aanpassingen mogelijk en is verhuizen noodzakelijk vanwege lichamelijke beperkingen? Dan kunt u bij uw gemeente een indicatie aanvragen voor een levensloop geschikte woning. U leest hierover meer op de website https://www.entree.nu/hoe-werkt-het/indicatiewoningen/.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren