Een verzekering voor kleine reparaties

Bent u niet zo handig met klussen? Dan is onze verzekering voor serviceonderhoud iets voor u. Als huurder legt u daarmee het onderhoudswerk in professionele handen.

Wat kost de verzekering voor serviceonderhoud?

De verzekering voor serviceonderhoud is een van de drie onderdelen van ons serviceabonnement. De verzekering kost € 3,70 per maand. Dit is inclusief loon-, materiaal- en voorrijkosten. U betaalt de premie samen met de huur.

Bij het afsluiten van de verzekering betaalt u eenmalig een instaptarief van
€ 35,00. Maar sluit u de verzekering bij het ondertekenen van uw huurovereenkomst af, dan hoeft u geen instaptarief te betalen.

Veel onderhoud

Onze verzekering voor serviceonderhoud neemt u veel onderhoudswerk uit handen. Denk aan het repareren van keukenkastjes en wastafels. Of aan het repareren van uw bel en brievenbus, het ontdooien van bevroren leidingen en het weghalen van wespennesten. Ook kapotte kranen, schakelaars, sloten, tochtstrippen, ventilatieroosters en plinten zitten in de verzekering.

Kijk voor het volledige aanbod in onze brochure.

Verzekering afsluiten of schade melden?

U wilt direct een verzekering voor serviceonderhoud afsluiten?
U heeft al een verzekering voor serviceonderhoud en wilt een schade melden?
U wilt meer informatie over ons serviceabonnement?

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren