Verkoopt Oosterpoort sociale huurwoningen?

Oosterpoort verkoopt in 2018 maximaal 10 sociale huurwoningen en enkele dure huurwoningen.

Waarom verkoop Oosterpoort huurwoningen?

Oosterpoort verkoopt huurwoningen om verschillende redenen. We hebben geld nodig voor beheer en onderhoud van huurwoningen. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren of het asbestvrij maken van woningen. Ook is geld nodig om extra woningen te bouwen in wijken waar veel vraag naar sociale huurwoningen is.

Welke woningen verkoopt Oosterpoort?

Oosterpoort verkoopt een aantal woningen. Dit zijn:

  • Maximaal 10 sociale huurwoningen in 2018. Als het aantal van 10 woningen bereikt is stoppen we voor 2018 met de verkoop. Voor 2019 en opvolgende jaren wordt opnieuw bekeken of er sociale huurwoningen verkocht worden. En zo ja, hoeveel.
  • Sommige dure huurwoningen.
  • Bijna alle teruggekochte Koopgarantwoningen. Ze worden “vrij” op de markt verkocht. Dat wil zeggen dat we ze niet meer met Koopgarant verkopen.
  • In uitzonderlijke gevallen kluswoningen.

U vindt onze woningen op deze website bij Actueel aanbod.

Is uw eigen huurwoning te koop?

Niet alle huurwoningen worden verkocht. Sommige huurders van een sociale huurwoning  kunnen hun eigen huurwoning kopen. U krijgt persoonlijk een brief als u uw woning kunt kopen. Wilt u weten of uw woning te koop is? Neem dan gerust contact met ons op via (024) 399 55 55. Als u wilt kopen, stelt een onafhankelijke taxateur de prijs van uw woning vast. U beslist daarna of u de woning wilt kopen. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren