Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

We bieden u graag een fijn huis, in een prettige woonomgeving. We willen dan ook weten of u tevreden bent met onze dienstverlening. Daarom doen we mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van bewoners. Doet u mee?

Uw mening telt!

Heeft u kort geleden planmatig onderhoud aan uw woning gehad? Of bent u pas verhuisd vanuit een van onze woningen? Dan kunt u binnenkort per e-mail een vragenlijst ontvangen. Of we bellen u om een paar korte vragen te beantwoorden. We hopen van harte dat u meewerkt aan dit onderzoek. De uitkomsten van het onderzoek zijn namelijk betrouwbaarder als veel bewoners meedoen.

Waarom dit onderzoek?

Woningcorporaties in Nederland maken samen de cijfers van de prestaties inzichtelijk. Zo kunnen de cijfers landelijk met elkaar vergeleken worden. Ook kunnen we zelf met de uitkomsten onze dienstverlening verbeteren voor nog fijnere woningen. USP Marketing Consultancy verzamelt deze gegevens. Aedes, de branchevereniging voor corporaties, maakt de cijfers van het landelijk onderzoek uiteindelijk bekend.

Vragen?

Heeft u vragen over dit onderzoek? Neem dan contact op met het KlantContactCentrum via e-mail of telefoonnummer (024) 399 55 55.