Integriteit

Integriteit is een positief begrip dat laat zien voor welke waarden en normen medewerkers van Oosterpoort staan. Maar integer handelen is niet altijd gemakkelijk. Integer handelen daagt ons uit om continu het belang van onze stakeholders, de organisatie en persoonlijke belangen tegen elkaar af te wegen. Dit hebben wij vastgelegd in de integriteitscode. Mocht er toch iets misgaan, dan hebben wij de klokkenluidersregeling.

Integriteitscode

De integriteitscode beschrijft wat wij belangrijk vinden in onze houding en gedrag. Maar ook de houding en het gedrag van degenen met wie wij samenwerken. Het laat voor verschillende thema’s zien waar Oosterpoort voor staat. En wat Oosterpoort van alle medewerkers en een ieder die betrokken is bij onze organisatie verwacht om zijn steentje bij te dragen aan een open, professionele en prettige werksfeer. Lees hier verder over integer handelen binnen Oosterpoort.

Klokkenluidersregeling

Als er (vermoedens van) misstanden zijn, wil Oosterpoort hier serieus mee omgaan. Hiervoor hebben wij de klokkenluidersregeling. Lees hier verder over deze regeling.

Lees meer

> Integer handelen
> Klokkenluidersregeling

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren