Achterompaden; uw zorg!

22 november 2016

Achterompaden; uw zorg!

Is uw tussen- of hoekwoning bereikbaar via een achterompad? Dan is het onderhoud van dit pad uw zorg. Ook al maakt u zelf geen gebruik van het pad. In dit bericht vertellen we u alles over het onderhoud van het pad.

Samen verantwoordelijk

Samen met aanwonenden bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud. Dat betekent dat iedereen het pad bij de eigen woning moet vrijhouden van onkruid, rommel en overhangende takken. Verwaarloosde paden zorgen namelijk niet alleen voor ergernis, ze trekken ook ongedierte aan en geven een onveilig gevoel.

Aanspreken

is uw achterpad niet veilig of vies? Of is het pad niet goed doorgankelijk omdat er bijvoorbeeld kliko’s staan? Bespreek met uw buren de mogelijke oplossingen. Probeer met elkaar afspraken te maken over het onderhouden van uw achterpaden. Zo zorgt u er samen voor dat het pad netjes en ook veilig blijft. En dat is voor iedereen wel zo prettig.

Hoe spreek ik mijn buren dan aan?

We begrijpen dat het aanspreken best lastig kan zijn. Met deze tips helpen wij u om het gesprek met uw buren voor te bereiden:

- Wacht niet te lang met het gesprek aan te gaan;

- Bedenk vooraf wat u wilt zeggen en denk alvast na over een mogelijke oplossing voor het probleem;

- Vertel duidelijk en vriendelijk welke overlast u ervaart. Een voorbeeld verheldert de klacht;

- Blijf rustig en probeer u ook in de ander te verplaatsen.

- Probeer samen tot een oplossing te komen

Tot slot

In onze brochure “Algemene Huurvoorwaarden” kunt u alles nog eens rustig nalezen. Heeft u na het lezen van dit bericht nog vragen? Bel dan gerust met ons KlantContactCentrum via (024) 399 55 55.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren