Algemene vergadering HV Woonbelang en themabijeenkomst betaalbaarheid

2 december 2019

Algemene vergadering HV Woonbelang en themabijeenkomst betaalbaarheid

Op maandag 9 december houdt Huurders Vereniging Woonbelang een algemene vergadering met als afsluiting een themabijeenkomst over betaalbaarheid. Iedereen is welkom op de themabijeenkomst. De avond start om 20.00 uur in het Kulturhus in Beek, Roerdompstraat 6 in Beek. De zaal is om 19.30 uur al open.

Eerst algemene vergadering voor leden

De avond begint om 20.00 uur met een algemene vergadering die alleen toegankelijk is voor leden. Iedereen is welkom om lid te worden en alsnog bij de vergadering aanwezig te zijn. Tijdens de algemene vergadering worden de begroting en het werkplan 2020 vastgesteld. Vervolgens inventariseert HV Woonbelang onder de aanwezigen de actuele thema’s voor de algemene vergaderingen en het overleg met de bewonerscommissies.

Themabijeenkomst "betaalbaarheid" voor iedereen

Om 21.00 uur zijn alle huurders en woningzoekenden uit de gemeenten Berg en Dal en Heumen welkom voor de themabijeenkomst over betaalbaarheid, financiële problemen en huurachterstand. Strategisch beleidsadviseur Marieke van Kesteren van Oosterpoort geeft samen met beleidsmedewerker Jenny Boonzaaijer van de gemeente Heumen een presentatie. De bezoekers kunnen tijdens de presentatie al hun vragen te stellen.

Persbericht HV Woonbelang

Lees hier het persbericht van HV Woonbelang over deze avond. 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren