Bouwkavels Ooijse Graaf / De Rietlanden te koop!

22 juni 2017

Bouwkavels Ooijse Graaf / De Rietlanden te koop!

Oosterpoort verkoopt tien bouwkavels in de Ooijse Graaf. Op een steenworp van de stad Nijmegen en op loopafstand van natuurgebieden en de rivier krijgt u de kans om (binnen de kaders van het bestemmingsplan) uw eigen droom te bouwen.

10 bouwkavels

Oosterpoort heeft tien bouwkavels beschikbaar. Vier voor het bouwen van een vrijstaande woning. En zes kavels voor het bouwen van een twee-onder-een-kapwoning. Op de tekening ziet u de ligging van de kavels in het plan.

Prijzen

De prijs is € 250,- exclusief BTW k.k. per m2. Op de prijslijst ziet u de richtprijs en de kavelgrootte.

Wat mag u op de kavels bouwen?

In het bestemmingsplan van de gemeente leest u alles over de eisen en regels waar uw bouwplan aan moet voldoen. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Afronding bouwmogelijkheden Ooijse Graaf

Behalve de tien bouwkavels die aan particulieren verkocht worden zijn er nog percelen voor projectmatige woningbouw. Deze worden verkocht aan bouwontwikkelaars. 

Invulling omliggend terrein

De gemeente wil de bouwstraat en het braakliggende gebied inrichten. Op woensdag 28 juni 2017 wordt tussen 16.00 en 21.00 uur een inloopmoment georganiseerd. U bent welkom in de kantine van SVO, Rietlanden 3 in Ooij om de plannen te bekijken. Ook uw ideeën over de inrichting zijn van harte welkom.

Heeft u interesse in een bouwkavel?

U kunt telefonisch contact met onze afdeling Verkoop opnemen via (024) 399 55 55. Wij bespreken dan de beschikbaarheid van uw keuze en de vervolgstappen.