Bouwkavels Ooijse Graaf / De Rietlanden te koop

3 oktober 2017

Bouwkavels Ooijse Graaf / De Rietlanden te koop

Oosterpoort verkoopt tien bouwkavels in de Ooijse Graaf. Op een steenworp van de stad Nijmegen en op loopafstand van natuurgebieden en de rivier krijgt u de kans om (binnen de kaders van het bestemmingsplan) uw eigen droom te bouwen.

Bouwkavels

Oosterpoort heeft nog enkele bouwkavels beschikbaar voor het bouwen van een vrijstaande woning. En kavels voor het bouwen van een twee-onder-een-kapwoning. Op de tekening ziet u de ligging van de kavels in het plan.

Prijzen

De prijs is € 250,- exclusief BTW k.k. per m2. Op de prijslijst ziet u de richtprijs en de kavelgrootte.

Wat mag u op de kavels bouwen?

In het bestemmingsplan van de gemeente leest u alles over de eisen en regels waar uw bouwplan aan moet voldoen. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Afronding bouwmogelijkheden Ooijse Graaf

Behalve de tien bouwkavels die aan particulieren verkocht worden zijn er nog percelen voor projectmatige woningbouw. Deze worden verkocht aan bouwontwikkelaars. 

Heeft u interesse in een bouwkavel?

U kunt telefonisch contact met onze afdeling Verkoop opnemen via (024) 399 55 55. Wij bespreken dan de beschikbaarheid van uw keuze en de vervolgstappen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren