Brand in woning Heumense Hof

11 januari 2019

Brand in woning Heumense Hof

Op donderdag 10 januari brak om 7.30 uur in een woning van Oosterpoort in de Heumense Hof in Heumen brand uit. De 61-jarige bewoner is met brandwonden overgebracht naar Brandwondencentrum Beverwijk. 

Oorzaak

De brand woedde in een appartement op de begane grond. De andere bewoners zijn tijdelijk opgevangen in het buurthuis, maar konden al snel weer naar hun huizen terugkeren. Het ontstaan van de brand is nog niet duidelijk. De brandweer doet nog onderzoek. 

Bewonersbijeenkomst

Donderdagavond was een bewonersbijeenkomst in het buurthuis De Terp. De burgemeester van de gemeente Heumen nam het initiatief. Oosterpoort was hier aanwezig, samen met Iriszorg, de gemeente Heumen, de brandweer, de politie, de GGD en Slachtofferhulp. Bewoners konden hun verhalen delen en vragen stellen. 

De woning

We willen de woning zo snel mogelijk opknappen. Op welke termijn dat zal zijn kunnen wij nog niet zeggen. Dit komt omdat we met de verzekering in overleg zijn. 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren