Eerste Stekkenbergs Pruuvenement grandioos succes

13 oktober 2014

Eerste Stekkenbergs Pruuvenement grandioos succes

Het Stekkenbergs Pruuvenement was een groot succes. Zeker 500 belangstellenden genoten op 11 oktober tussen 15:00 en 20:00 uur van oude en moderne hapjes en drankjes. 

Hapjes en drankjes proeven

Na aanschaf van een strippenkaart konden bezoekers gaan ‘pruuven’. De eerste strippen waren goed voor enkele gratis proeverijtjes, de overige strippen kostten (slechts) 50 cent.

De keuze bij dit eetfestijn was gevarieerd: traditionele kost naast moderne tapas. Zo was er bierpap, rijstebrij, carpaccio, loempiaatjes, geitenkaashapjes, minisandwiches zalm, groenten- en saladecombinaties, pompoen, riefkuukskes (gefrituurde aardappelkoekjes) en siemelemies (groentesoep). Er waren ook biologische sapjes en hapjes, koffie, Groesbeekse wijnen en likeuren…

Uitstekende sfeer

Een buitje mocht de pret niet drukken. De echte bikkels bleven zelfs in de regen bij de kraam van ‘Kakkie’ op hun ‘riefkoek’ wachten. Van het begin tot het einde was de sfeer uitstekend.
Kinderen versierden met veel plezier cupcakes. Of deden samen met hun ouders mee aan de quiz, gingen fietsen of zochten zelf iets lekkers uit bij de vele kramen.

Ondernemers en vrijwilligers

Vrijwilligers en ondernemers hadden samen voor de organisatie en de hapjes en drankjes gezorgd. Ook leverden ondernemers bijdragen bij schmink, minifietsjes en elektra. Verder was er livemuziek.

Een bijzonder geslaagd concept, samen zetten professionals en vrijwilligers een fraai evenement neer. Een eetfeestje dat volgens de bezoekers smaakt naar meer. En dat gaat gebeuren. Een groep bewoners heeft aangegeven volgend jaar het tweede pruuvenement te organiseren!

Meer informatie kunt u vinden op de website van de wijk Stekkenberg

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren