Feestelijke opening voorzieningenhart Op de Heuvel

7 oktober 2014

Feestelijke opening voorzieningenhart Op de Heuvel

Bewoners, gebruikers, iedereen is enthousiast over Op de Heuvel. Dit nieuwe voorzieningenhart in Groesbeek-Noord ziet er niet alleen fris en ruim uit. Dankzij het delen van ruimten bevordert het ook de samenwerking tussen gebruikers en de ontmoetingsmogelijkheden in de wijk.

Vrijdag 10 oktober, van 13.30 uur tot 18.00 uur, wordt het officieel geopend. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de opening van Ericastraat 39 in Groesbeek. Kom een kijkje nemen in het gebouw.

De voorzieningen

In voorzieningenhart Op de Heuvel huizen verschillende organisaties en groepen, waaronder de gelijknamige basisschool, een kinderdagopvang, een peuterspeelzaal, een bibliotheek en het Sociaal Team. Er zijn activiteiten voor jong tot oud. Verder zijn er kantoor-, vergader- en ontmoetingsruimten en er is een sportzaal. Het gebouw bevordert door zijn constructie en inrichting nieuwe contacten en dwarsverbanden.

Bijzondere buitenruimte

Bijzonder is de groene buitenruimte, waar delen zijn ingericht voor kinderen van verschillende leeftijden. Kleintjes hebben andere behoeften dan grotere kinderen. 
School en kinderopvang maken bovendien gebruik van het nabijgelegen Avonturenbos, een extra en unieke buitenspeelplek.

Op één plek

Ouders vinden het prettig dat alles op één plek zit: opvang, school en kinderactiviteiten. Omdat peuters en kleuters elkaar tegenkomen en samenspelen en doordat de gebruikte methoden (Peuterplein en Kleuterplein) op elkaar aansluiten, verloopt de overgang van peuters naar de basisschool lekker soepel.

Opening

Het openingsprogramma op vrijdag 10 oktober ziet er als volgt uit:

  • om 13.30 uur verricht Burgemeester Keereweer de openingshandeling, samen met kinderen van de kinderopvang en de basisschool. Daarbij speelt zijn naam een grote rol;
  • de hele middag presenteren de gebruikers van het voorzieningenhart zich. Zo zijn er lessen van de school, laat de wijkverpleegkundige iets zien van haar werk, maar u kunt er ook genieten van bijvoorbeeld linedance;
  • er zijn kinderactiviteiten die de bewoners zelf organiseren.

Hopelijk tot ziens op 10 oktober!

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op de website van de wijk Stekkenberg

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren