Goed idee voor uw buurt? Dien een initiatief in voor 1 oktober!

14 augustus 2017

Goed idee voor uw buurt? Dien een initiatief in voor 1 oktober!

Wonen in een fijne buurt waar het goed leven is, dat willen we allemaal. Bent u inwoner van de gemeente Heumen? En heeft u een goed idee of een mooi initiatief voor uw buurt of dorp? Dan krijgt u daar ondersteuning of geld voor van de gemeente Heumen. U heeft nog tot 1 oktober de tijd om uw idee in te dienen.

Extra gelegenheid voor indienen

Dit jaar zijn er twee initiatiefrondes: de ronde in het voorjaar is inmiddels afgesloten. Vier initiatiefnemers krijgen ondersteuning bij het realiseren van hun initiatief. Met de extra ronde in het najaar van 2017 wil de gemeente Heumen ook andere bewoners de kans geven. Dit kan eenvoudig via het aanvraagformulier op www.heumen.nl/goedideewijdoenmee. Of bekijk hier de folder.

Geld voor kleine initiatieven

Wist u dat u het hele jaar door geld kunt aanvragen voor initiatieven die u eenvoudig zelf kunt uitvoeren, zonder hulp van de gemeente. U vraagt dan een ‘Vonkje’ aan. U krijgt er maximaal € 500,- voor. Vraag uw Vonkje bijtijds aan; ruim voordat u met uw idee aan de slag wilt! Kijk hiervoor ook op www.heumen.nl/goedideewijdoenmee.

Contact

Heeft u vragen of wilt u uw idee bespreken? Dan kunt u contact opnemen met de coördinator initiatieven van de gemeente Heumen, Monique Willems. U bereikt haar via telefoonnummer 14 024. U kunt haar ook mailen.

Alle initiatieven inzien

Wilt u weten welke initiatieven er al zijn in de gemeente Heumen? U vindt het op participatiekaart.nl. Hierop zijn de initiatieven in de gemeente Heumen zichtbaar.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren