Groot verduurzamingsproject Pastoor Roverstraat en Van Nispenstraat Groesbeek

28 mei 2019

Groot verduurzamingsproject Pastoor Roverstraat en Van Nispenstraat Groesbeek

De afgelopen maanden voerde KlokGroep in opdracht van Oosterpoort groot onderhoud uit aan woningen in de Pastoor Roverstraat en in de Van Nispenstraat. Het dak werd van binnenuit geïsoleerd. Er werd geschilderd. Het glas in de ramen vervingen we door dubbelglas. De woningen kregen nieuwe voordeuren en binnen werd mechanische ventilatie geplaatst.

Ervaringen bewoners onder het genot van friet

Oosterpoort vindt het heel belangrijk om te weten hoe bewoners de verbouwing ervaren hebben. Daarom plaatsten we afgelopen week een frietkraam in de wijk voor de bewoners en direct omwonenden. Onder het genot van een frietje keken bewoners samen met Oosterpoort en KlokGroep terug. Wat ging er goed en wat kon beter? Zo vertelde een bewoner: “De opening in mijn gevel waar vogels hun nestjes maken zit boven mijn zonnescherm. Daardoor zit er vogelpoep op mijn zonnescherm. Het zou handiger zijn om de openingen verder aan de buitenkant van de gevel te plaatsen.” Alle bewoners zijn heel erg tevreden over het contact met de uitvoerder van KlokGroep. “Hij was altijd aanwezig om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Deze meneer verdient echt een pluim” zei een bewoonster. We kijken terug op een waardevolle avond, omdat we zo te horen krijgen wat we kunnen verbeteren bij het uitvoeren van projecten. Zo zorgen we nóg beter voor een fijn thuis voor onze huurders.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren