Het serviceabonnement wijzigt per 1 oktober

1 september 2017

Het serviceabonnement wijzigt per 1 oktober

Voor huurders met een serviceabonnement gaan op 1 oktober een aantal dingen veranderen. In dit bericht vertellen wij daar meer over.

Verandering van prijs

De afgelopen tien jaar hebben wij de prijzen van het abonnement niet verhoogd, terwijl wij wel meer kosten maakten. Vanaf 1 oktober 2017 passen wij daarom de prijzen van de drie onderdelen uit het serviceabonnement aan. De rioolverzekering stijgt met € 0,20, de glasverzekering stijgt ook met € 0,20 en het serviceonderhoud stijgt met € 0,70. 

Gewijzigde diensten

We verhogen de kosten zo min mogelijk voor onze huurders. Dit betekent wel dat we binnen het abonnement een aantal kleine wijzigingen aanbrengen. Hierdoor kunnen we de werkzaamheden nu weer uitvoeren zonder extra kosten te maken. 

Nieuwe brochure

Huurders ontvangen een brief met de nieuwe brochure “Serviceabonnement / Woningonderhoud”. In deze brochure staan de wijzigingen. Wilt u precies weten wat de veranderingen zijn? Kijk dan op onze website onder Ik ben huurder - Serviceabonnement.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren