Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van uw woning?

11 juni 2019

Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van uw woning?

Oosterpoort biedt graag een fijn huis in een prettige woonomgeving. We willen dan ook graag weten of u hierover tevreden bent. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!

Uw mening telt!

Woont u in een woning van Oosterpoort? Dan kunt u binnenkort per e-mail een vragenlijst ontvangen. Of u kunt gebeld worden om een paar korte vragen te beantwoorden. Wij hopen dat u meewerkt aan dit onderzoek. De uitkomsten van het onderzoek zijn namelijk betrouwbaarder als veel huurders meedoen.

Waarom dit onderzoek?

Woningcorporaties in Nederland maken samen de cijfers inzichtelijk over hoe zij presteren. Zo kunnen de cijfers landelijk met elkaar vergeleken worden. En kunnen wij onze woningen waar mogelijk weer verbeteren. Daarvoor zijn ook gegevens nodig over de tevredenheid van huurders. USP Marketing Consultancy verzamelt deze gegevens. Aedes, de branchevereniging voor corporaties, maakt de cijfers van het landelijk onderzoek uiteindelijk bekend.

Vragen?

Heeft u vragen over dit onderzoek? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer (024) 399 55 55. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren