Huurverhoging 2017

22 april 2017

Huurverhoging 2017

Elk jaar verhoogt Oosterpoort de huren. Net als voorgaande jaren gaat deze verhoging per 1 juli in. Onze huurders ontvingen eind april de informatie over hun eigen situatie. 

Betaalbaar

Wij vinden het belangrijk om woningen betaalbaar te houden voor mensen met lage inkomens. Daarom beperken wij de huurverhoging voor deze groep huurders. Hoe hoger het inkomen, hoe hoger de huurverhoging. 

Percentages

In 2016 was de huurverhoging gemiddeld 1,25 %. Dit jaar is dat gemiddeld 1,03 %. We kijken bij de huurverhoging niet alleen naar het inkomen, maar ook naar de huur die een huurder nu betaalt voor de woning.

Wilt u meer weten? 

Heeft u na het lezen van dit bericht nog vragen? We hebben een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden over de huurverhoging van 2017 opgesteld. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons KlantContactCentrum. Zij zijn bereikbaar via (024) 399 55 55.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren