Inloop en ontmoeten in Op de Heuvel Groesbeek

25 februari 2016

Inloop en ontmoeten in Op de Heuvel Groesbeek

In voorzieningenhart Op de Heuvel ontmoeten verschillende mensen elkaar. Het is het "hart" van de wijk en het dorp. Zowel buurtbewoners als mensen buiten Groesbeek-Noord zijn van harte welkom. Zelf een leuk idee? Laat het weten!  

Soep en koffie voor buurtbewoners

Elke maandag tussen de middag is er het ‘Buurt-soepie’. Alle buurtbewoners zijn welkom! Elke woensdag kunnen ouders elkaar ontmoeten met een kop koffie erbij. Even een moment voor uzelf, als u de kinderen naar school heeft gebracht. Bij beide activiteiten kunt u vrij inlopen. 

Zelf een idee voor een activiteit

Wat maakt een wijk een fijne plek? De mensen, een vriendelijke groet op straat, samen iets doen. In voorzieningenhart Op de Heuvel ontmoeten verschillende mensen elkaar. Het is het ‘hart’ van de wijk. Kletsen onder het genot van een kop koffie, samen iets creatiefs doen, samen een spelletje doen,  een kaartje leggen, samen koken…  Het zijn zo maar een aantal ideeën. Heeft u zelf een leuk idee? Laat het weten via Louise van der Waart op telefoonnummer  06 25 05 16 43.

Niet alleen voor buurtbewoners

Niet alleen mensen uit de buurt kunnen terecht in Op de Heuvel. Iedereen is van harte welkom in het voorzieningenhart. U kunt hier een activiteit of evenement organiseren, een kop koffie of een drankje drinken, een hapje eten of een vergaderruimte reserveren. Op de Heuvel heeft veel mogelijkheden. Hebt u interesse? Neem dan contact op met met Op de Heuvel op telefoonnummer (024) 760 07 50 of stuur een e-mail.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren