Kavels te koop!

14 augustus 2014

Kavels te koop!

In Groesbeek biedt Oosterpoort verschillende bouwkavels te koop aan. Heeft u belangstelling voor een kavel in Stekkenberg-West, Drulse Beek of ‘t Hoogh?

Kavels Stekkenberg-West

Stekkenberg is een wijk aan de noordzijde van het centrum van Groesbeek. De wijk is hoog gelegen en heeft veel hoogteverschillen. De wijk is omringd door bos en biedt een prachtig uitzicht over Groesbeek en omstreken. De wijk ligt erg gunstig ten opzichte van Nijmegen: op slechts 15 autominuten afstand.

In het plan "Herstructurering Stekkenberg-West" worden circa 240 woningen gefaseerd gesloopt, in de periode van 2010 tot en met 2016. Na de sloop worden hier circa 140 woningen, 47 appartementen verdeeld over twee appartementengebouwen en circa 30 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.

In de eerste fase worden 6 particuliere kavels verkocht. Deze liggen alle aan het bos, waar ook een avonturenbos is voor kinderen.

De kavels variëren in grootte van 242 m² tot 652 m².
De koopsommen variëren van € 93.412,-- tot € 232.764,-- (v.o.n.).

Voor informatie over de wijk Stekkenberg kijk op: www.stekkenberg.nl 
Voor meer informatie over de kavels, neem contact op met HV Makelaardij. 
Tel. (024) 397 57 55
E-mail: info@hv.nl

Kavels Drulse Beek

In het nieuwbouwplan Drulse Beek, bij de Treffersvelden in Groesbeek, wordt een nieuwe wijk gerealiseerd. Naast de 123 woningen en appartementen biedt Oosterpoort hier 6 kavels aan.

Deze vrije kavels zijn bereikbaar vanaf de Nieuwe Drulseweg en liggen in een groen woonhof met een parkachtige sfeer. Langs de randen van de kavels loopt de Drulse Beek.
De beeldkwaliteit van de nieuwe bebouwing sluit aan bij het dorpse beeld van Groesbeek. Een traditionele en ingetogen, eenduidige toepassing van materialen, kleurstelling en detaillering. Roodbruine baksteen, donkerbruin getinte plinten, licht geschilderde houten kozijnen en een dak met antracietgrijze pannen.

De kavels variëren in grootte van 428 m² tot 589 m².
Koopsommen variëren van € 168.655,-- tot € 232.655,-- (v.o.n.).

De verkoop is gestart en zijn er nog enkele kavels beschikbaar.
Voor meer informatie over deze kavels neem contact op met HV Makelaardij. 
Tel (024) 397 57 55
E-mail: info@hv.nl

Kavels ‘t Hoogh

Aan de oostkant van de Stekkenberg – in het onlangs vernieuwde plangebied ’t Hoogh – zijn ook enkele kavels te koop. Deze zijn fraai gelegen aan de Dries, de Bremstraat en de Korenbloemstraat. De hoogteverschillen zijn kenmerkend voor deze buurt, wat de mogelijkheid biedt om woning en tuin speels te ontwerpen.

De kavelgrenzen zijn niet vastgesteld. Samen met de koper nemen we de afmetingen en mogelijkheden door. De prijs voor de kavels is € 200,- per vierkante meter k.k. (excl. BTW). In ’t Hoogh realiseert u zelf – met een eigen architect en ontwikkelaar – uw vrijstaande woning. Natuurlijk kunt u ook samen met de toekomstige buren een twee-onder-één-kapwoning bouwen.

Ontwikkelaar Town & Country is een mogelijke partner die graag voor u aan de slag gaat. Deze bouwt zeer betaalbare, energiezuinige en kwalitatief uitstekende woningen. Kortom: er is veel mogelijk en de keuze is aan u.

Voor meer informatie over deze kavels neem contact op met HV Makelaardij. 
Tel. (024) 397 57 55
E-mail: info@hv.nl

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren