Koffie met… een aangepaste woning!

1 mei 2018

Koffie met… een aangepaste woning!

Binnenkort is er weer de maandelijkse editie van “Koffie met…” . We gaan deze keer in gesprek met Nicole van Tongeren, sociaal wijkconsulent bij woningcorporatie Oosterpoort.

Informatie over woningaanpassingen

Op uitnodiging van Mantelzorg Berg en Dal geeft Nicole informatie en beantwoordt zij vragen over seniorenwoningen, toegankelijkheid van woningen, woningtoewijzing en -regels, urgentie en daarmee samenhangende zaken.

De Mallemolen

U bent van harte welkom op maandagavond 14 mei van 19.30 – 20.30 uur in Groesbeek in Cultureel Centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek en op dinsdagmiddag 15 mei van 14.00 – 15.00 uur in Dorpshuis Kerstendal, Kerstendalseweg 17 te Berg en Dal. De deuren zijn beide keren een half uur voor aanvang geopend.

Voor mantelzorgers en geïnteresseerden

“Koffie met…” is een van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal. Maar andere mensen met interesse in het onderwerp zijn ook welkom.

Meer informatie

Heeft u vragen? Laat het ons weten per mail of bel ons op werkdagen tot 13.00 uur op telefoonnummer (085) 040 60 66. Kijk ook eens op onze website: www.mantelzorgbergendal.nl.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren