'Kom naar de vakantielunch voor mantelzorgers'

25 juli 2018

'Kom naar de vakantielunch voor mantelzorgers'

Mantelzorg Berg en Dal organiseert op zaterdag 18 augustus om 12.00 uur een speciale vakantielunch in Dorpshuis De Sprong in Ooij. Zowel mantelzorgers als mantelzorgontvangers zijn welkom. 

Bericht van Mantelzorg Berg en Dal

'Wij als Mantelzorg Berg en Dal weten als geen ander dat tijdens deze vakantiemaanden alles op een laag pitje staat. Behalve de zorg. Die gaat gewoon door. Om de mantelzorgers in Berg en Dal ook tijdens de vakantieperiode iets aan te kunnen bieden, organiseren we op zaterdag 18 augustus een speciale vakantielunch in Dorpshuis De Sprong in Ooij.

Locatie en tijdstip

De geheel verzorgde lunch vindt plaats in Dorpshuis De Sprong, Prins Bernhardstraat 3 in Ooij. De deur is open om 11.45 uur. De lunch start om 12.00 uur en we stoppen rond de klok van 14.00 uur. Mocht vervoer een probleem zijn, geef dit dan bij ons aan.

Genodigden

Je bent natuurlijk zelf als mantelzorger van harte uitgenodigd om van deze lunch te komen genieten! Maar ook degene die jouw zorg nodig heeft, is van harte welkom. Vorig jaar was de lunch een groot succes. Daarom organiseren we het ook dit jaar weer!

Gratis deelname

Maak je gebruik van dit aanbod, meld je dan eenvoudig bij ons aan. Er zijn geen kosten aan verbonden. Reageer wel voor 15 augustus en kom genieten van een smakelijk en mooi moment samen!

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail. Of bel even naar (085) 040 60 66 (op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur). We hopen je te zien op zaterdag 18 augustus!'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren