Lagere energielasten dankzij bijdrage provincie Gelderland

8 september 2015

Lagere energielasten dankzij bijdrage provincie Gelderland

45 Gelderse woningcorporaties investeren momenteel flink in een kwaliteitsverbetering van circa 10.000 sociale huurwoningen in Gelderland. Door een bijdrage van provincie Gelderland kunnen deze corporaties nóg meer investeren in het duurzaam maken van deze woningen.

Lagere rekening

Bewoners krijgen door het aanbrengen van extra energiebesparende maatregelen een lagere energierekening én meer wooncomfort. Bovendien heeft de investeringsimpuls van provincie Gelderland een positief effect op de werkgelegenheid. Naast circa 600 banen in de bouw worden ook 150 leerlingwerkplaatsen gerealiseerd.

Oosterpoort

Oosterpoort heeft subsidie gekregen voor de verbetering van tuim 200 woningen. Hiermee worden de woningen niet alleen enerziezuiniger: ze worden ook beter op het gebied van techniek. geluid, brandveiligheid en uitstraling.

Film

In deze vijfde film (5.40 min.) in een reeks van zes komen onder andere mevrouw Peterson uit Barneveld en de heer Gassenaar uit Apeldoorn aan het woord. Zij staan stil bij de positieve effecten van de impuls voor hun woongenot.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren