Leuk feestweekend opening voorzieningenhart Groesbeek-Noord

11 oktober 2014

Leuk feestweekend opening voorzieningenhart Groesbeek-Noord

Dit weekend is het feest. Reden? De opening van het nieuwe voorzieningenhart, Op de Heuvel, Ericastraat 39 (Groesbeek-Noord).

Opening Op de Heuvel

Vrijdag 10 oktober begon het met de officiële opening van het voorzieningenhart. Burgemeester en kinderen dansten de Keereweer en lieten ballonnen op. Ook was er een sleuteloverdracht en binnen waren er open lessen, kinderactiviteiten en presenteerden de groepen uit de wijk zich. De belangstelling was enorm. Iedereen was het erover eens: het is een prachtig gebouw, een aanwinst voor de wijk én voor Groesbeek.

 

Stekkenbergs Pruuvenement, zaterdag 11 oktober

Vandaag is het Stekkenbergs Pruuvenement. Ook in het voorzieningenhart. Oude streekgerechten of onbekende hapjes proeven, drankjes nippen, kookles, wedstrijden voor de smaakpapillen, een gezellige marktsfeer, koorklanken, kinderactiviteiten, een sferemoniemeester…! Dat is in één zin het recept van het Stekkenbergs Pruuvenement, op 11 oktober van 15.00 uur tot 20.00 uur.

Voor de kookles kun je je inschrijven op de dag zelf.

Kinderbingo

En of het nog niet genoeg is, is er in het voorzieningenhart morgen (12 oktober) een grote kinderbingo met flinke prijzen. De kinderbingo voor kinderen van 4 t/m 14 op zondagmiddag begint om 14.00 uur (zaal open om 13.30). Entree € 5,- (inclusief 10 kaartjes). 

Meer informatie kunt u vinden op de website van de wijk Stekkenberg

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren