Mantelzorgers verdienen een compliment!

16 oktober 2018

Mantelzorgers verdienen een compliment!

Veel van onze huurders in de gemeente Berg en Dal zijn mantelzorger of ontvangen deze zorg. Wordt u door een mantelzorger verzorgd? U kunt voor hem of haar een "mantelzorgcompliment" aanvragen. Het compliment bestaat uit een cadeaubon ter waarde van € 50,-. 

Aanvragen

Degene die mantelzorg ontvangt, kan het compliment voor zijn of haar verzorger aanvragen. Als de verzorgde niet zelf het compliment kan aanvragen, dan kan iemand dat namens hem of haar doen. De aanvraag moet voor 12 november 2018 binnen zijn. Daarbij moeten de volgende gegevens worden doorgegeven:

  • naam, adres, telefoonnummer en eventueel een e-mailadres van degene die verzorgd wordt. De verzorgde moet in de gemeente Berg en Dal wonen;
  • naam, adres, telefoonnummer en eventueel een e-mailadres van de mantelzorger voor wie het compliment bedoeld is. Deze mag ook buiten de gemeente wonen.

Aanvragen kunt u doen via de website van Mantelzorg Berg en Dal. U kunt hen ook bellen via telefoonnummer (085) 040 60 66 op werkdagen tot 13.00 uur.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren