Ministerie bezoekt Broekstaete

17 oktober 2016

Ministerie bezoekt Broekstaete

Op 10 oktober was het ministerie van binnenlandse zaken op bezoek in het wooncomplex Broekstaete in Malden. Belangrijk thema was gemengde bewoning onder één dak. Zij hadden gehoord van de mix van verschillende doelgroepen die we daar gehuisvest hebben: statushouders, jongeren en cliënten met begeleiding van Pluryn.

Gesprekken

Eerst was er een rondleiding door het appartementencomplex en het ministerie sprak met bewoners, omwonenden en de huismeester. Daarna vond een gesprek in het gemeentehuis plaats waarbij ook Oosterpoort, Pluryn en de gemeenten Groesbeek en Nijmegen aanwezig waren.

Goede samenwerking

We spraken met elkaar over knelpunten die we tegenkwamen in dit bijzondere project. Denk bijvoorbeeld aan de strakke en vele regels die het snel bereiken van een resultaat in de weg staan. Maar het gesprek ging zeker ook over de succesfactoren die ervoor hebben gezorgd dat het resultaat wel bereikt is. En dan gaat het toch om de goede samenwerking die wij als organisaties met elkaar hebben en de enorme inzet en resultaten die de medewerkers van die organisaties hebben geleverd.

En daar zijn we trots op!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren