Nieuwe website Entree vanaf 2 januari 2018

28 december 2017

Nieuwe website Entree vanaf 2 januari 2018

Bent u op zoek naar een (andere) huurwoning in deze regio? Dan zoekt u vanaf januari op de nieuwe website van Entree naar een woning. Deze website maakt het u nog makkelijker om een passende woning te vinden!

U geeft uw woonwensen op

Op 2 januari 2018 gaat de nieuwe website op www.entree.nu live. De belangrijkste voordelen van de nieuwe website zijn dat u nog meer woonwensen kunt opgeven. Ook vindt u meer informatie over de woning en over de buurt. De woningen die het beste bij uw woonwensen passen vindt u bovenaan bij het aanbod. Dat maakt het zoeken naar een passende woning een stuk makkelijker!

Houd uw e-mail in de gaten

Staat u ingeschreven als woningzoekende? Dan ontvangt u eind december een e-mail met informatie over wat u moet doen. In deze e-mail staat hoe u kunt inloggen op de nieuwe website en hoe u uw inschrijving kunt activeren. Er staat ook meer informatie in over de nieuwe website. Controleert u daarom goed of uw juiste e-mailadres bij uw inschrijving staat.

Website tijdelijk niet bereikbaar

Van 22 december tot en met 1 januari staan op de website van Entree geen woningen. Ook kunt u uw inschrijfgegevens in deze periode niet aanpassen. Dit komt door de voorbereidingen voor de nieuwe website. Rond de jaarwisseling is de website helemaal niet bereikbaar. Dit heeft te maken met de overgang van de oude naar de nieuwe website. Op 2 januari is de nieuwe website online en ziet u de vrijkomende woningen weer. U kunt dan ook uw gegevens weer aanpassen.

De toewijzingsregels blijven gelijk

De meeste huurwoningen wijzen de corporaties toe op basis van meettijd. Hoe langer uw meettijd is, des te meer kans u maakt op een woning. Sommige woningen worden via loting toegewezen. Bij loting is meettijd niet van toepassing. Hier verandert dus niets in.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren