Tien appartementen Broeksingel Malden te huur voor jongeren

10 februari 2016

Tien appartementen Broeksingel Malden te huur voor jongeren

De gemeente Heumen verhuurt per 1 maart 2016 veertig appartementen aan de Broeksingel in Malden. Tien appartementen zijn beschikbaar voor jongeren met een lokale binding. Vandaag verschijnt de advertentie in 1Heumen. Jongeren kunnen hier op de woningen reageren (onder Heumen).

De woningen

Vijf appartementen met één slaapkamer zijn geschikt voor één of twee personen en vijf appartementen met twee slaapkamers zijn geschikt voor twee personen. De oppervlakte varieert van 43m2 tot 70m2. De huurprijzen liggen tussen € 436,- en € 545,- exclusief servicekosten.

Loting

De woningen worden onder de geïnteresseerden op de lijst verloot. Meettijd speelt hier dus geen rol. Jongeren kunnen op deze woningen reageren, zodat zij op de lotingslijst komen.

Voorwaarden

De jongeren moeten aan een paar voorwaarden voldoen:

  • zij zijn tussen de 18 en 28 jaar oud;
  • zij verdienen (gezamenlijk) niet meer dan € 35.739,-;
  • zij huren het appartement voor maximaal vijf jaar.

Ook krijgen jongeren voorrang op de appartementen wanneer zij in de gemeente Heumen wonen, of een lokale binding hebben.

Overige appartementen

De overige dertig appartementen zijn bestemd voor statushouders en mensen die zelfstandig kunnen wonen en begeleid worden door Pluryn of Dichterbij. Twintig woningen gaan naar statushouders, tien naar mensen van Pluryn.

Beheer door Oosterpoort

Oosterpoort vindt dat een goede woning in een fijne leefomgeving de start is bij het vormgeven van je leven. Wij willen dit mogelijk maken voor iedereen die dit niet (direct) zelf kan. Omdat wij de expertise hebben en alle groepen aan de Broeksingel onze hoofddoelgroepen zijn, gaan wij het beheer doen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de verhuur van appartementen aan de Broeksingel, lees dit bericht of de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren