Voorlichtingsavond inbraakpreventie voor bewoners van Groesbeek Centrum-Zuid

12 februari 2016

Voorlichtingsavond inbraakpreventie voor bewoners van Groesbeek Centrum-Zuid

In de gemeente Berg en Dal vinden jaarlijks ongeveer honderd (pogingen tot) woninginbraken plaats. Hoe maakt u de kans op een woninginbraak zo klein mogelijk? De gemeente Berg en Dal organiseert voorlichtingsavonden over inbraakpreventie.

Bewoners van Groesbeek Centrum-Zuid

De eerste voorlichtingsavond vindt plaats op maandag 29 februari om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. Deze informatieavond is bedoeld voor bewoners van Groesbeek Centrum-Zuid. Dat is het gebied in het dorp Groesbeek tussen de spoorlijn, Hulsbroek, Nieuwe Drulseweg en 2e Colonjes. 

De andere gebieden in de gemeente komen later dit jaar aan de beurt. De gebiedsindeling sluit aan bij de werkgebieden van de zes wijkagenten.  

Aanmelden

U kunt zich tot 25 februari opgeven door het sturen van een e-mail naar het bestuurssecretariaat of door te bellen met telefoonnummer (024) 301 38 07. Vermeld in uw e-mail uw naam en adres en het aantal personen waarmee u komt.

Tips van ex-inbreker

Burgemeester Slinkman heeft zelf het initiatief genomen voor het organiseren van de voorlichtingsavonden. Na zijn inleiding krijgt u nuttige tips van wijkagent David Strankinga en van Evert Jansen, bekend van de TV-serie ‘De Inbreker’. Hij was vroeger zelf inbreker, maar is nu al jarenlang actief als voorlichter voor de Stichting Veiligheid & Preventie. Als ervaringsdeskundige maakt hij u bewust van zwakke plekken en mogelijke preventieve maatregelen die u kunt treffen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren