Waarom buurtbemiddeling?

5 december 2016

Waarom buurtbemiddeling?

Ergernis over geluid, kinderen, een verkeerd geparkeerde auto. Eigenlijk stelt het niet zo veel voor, maar jammer genoeg kan dit toch flink uit de hand lopen. Buren praten niet meer met elkaar en in het ergste geval maken ze elkaar het leven zuur. Buurtbemiddeling kan uitkomst bieden!

Wat is buurtbemiddeling?

Goed opgeleide, vrijwillige buurtbemiddelaars proberen de buren weer met elkaar te laten praten. In bijvoorbeeld een buurthuis of wijkcentrum. De buurtbemiddelaars zijn neutraal en kiezen geen partij. Zij proberen de partijen zélf een oplossing te laten vinden. Na een paar maanden bellen ze nog een keer om te horen of alles nog steeds goed gaat.

Wie kunnen buurtbemiddeling inschakelen?

Iedereen die een oplossing zoekt voor een probleem met de buren kan zich aanmelden of advies vragen. Buurtbemiddeling is gratis!

Waar aanmelden?

Wilt u buurtbemiddeling Berg en Dal en Heumen inschakelen of heeft u vragen? Dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur contact opnemen met de coördinator buurtbemiddeling via (024) 323 27 51. Kijk voor meer informatie op www.buurtbemiddelingnim.nl.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren