Wij hebben een nieuwe website!

9 december 2014

Wij hebben een nieuwe website!

Wij hebben een nieuwe website en daar zijn wij trots op!

Klantwensen

Bij Oosterpoort staat de klant centraal. Dat betekent ook dat de website moet voldoen aan uw wensen. Uiteraard hebben we de website samen met een paar van onze klanten ontwikkeld. De website is nu moderner, gemakkelijker in gebruik en de informatie is beter te vinden. 

Mogelijkheden

De nieuwe website biedt meer mogelijkheden. Zo kunt u hier ons woningaanbod vinden. Ook kunt u direct een vraag aan ons stellen, of een bezoekadres zoeken. U vindt snel nieuws, informatie over uw dorp en projecten. En vindt u informatie interessant? Dan kunt u dit delen met uw omgeving via de knoppen onderaan de pagina. 

Veranderingen

De nieuwe website is onderdeel van een grotere verandering op het gebied van klantcontact. Zo is eind oktober ook het KlantContactCentrum (KCC) van start gegaan en hebben we een nieuwe telefooncentrale. Op die manier kunnen we klantvragen beter beantwoorden. De website moet hierin ook ondersteunen. 

Tot slot

Wij wensen u veel plezier met de nieuwe website. Komt u iets tegen dat niet werkt? Of heeft u tips of ideeën? Laat het ons weten!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren