Woonmarkt Groesbeek-Noord: wonen met vakantiegevoel

31 maart 2016

Woonmarkt Groesbeek-Noord: wonen met vakantiegevoel

Sportievelingen, gezinnen, natuurliefhebbers en andere belangstellenden met verhuisplannen kunnen zaterdag 16 april terecht op de woonmarkt in voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39, Groesbeek. Wie weet vervullen de daar gepresenteerde half vrijstaande koophuizen en kavels op de Groesbeekse Stekkenberg hun woondroom.

“Lijkt net vakantie”

Op de Stekkenberg in Groesbeek verrijzen binnenkort veertien duurzame twee-onder-een-kaphuizen, met grote keuzevrijheid van toekomstige eigenaren bij de indeling en afwerking ervan. De belangstelling voor deze vijfkamerwoningen met tuin is nu al groot. De koophuizen komen op steenworp van het (Avonturen)bos. Ideaal voor kinderen, natuurliefhebbers, fietsers of wandelaars. “Soms lijkt het hier net vakantie”, aldus een wijkbewoonster. Verder zijn er nog enkele kavels te koop.

Buitenspelen

De nieuwbouwhuizen op de Stekkenberg zijn in trek. De reeds opgeleverde huur- en koopwoningen kregen in no time bewoners. Van de twaalf beschikbare bouwkavels zijn er nog vier vrij. Het is niet vreemd dat de wijk zo populair is. Er zijn veel goede voorzieningen in de buurt. Zo herbergt het voorzieningenhart een peuterspeelzaal, een school, kinderopvang en is dit het trefpunt voor de buurt. In de wijk zijn diverse sportclubs. Voor de kinderen is er een uitdagend en fantasierijk Avonturenbos waar ze veilig kunnen buitenspelen. Ook voor de kleintjes is er speelgelegenheid.

Sport en uitgaan

Het dorp Groesbeek heeft een groot winkelaanbod en gevarieerde horeca. De Stekkenberg ligt op fietsafstand van Nijmegen, de oudste stad van Nederland, met een rijk cultureel en uitgaansleven. Een kersverse bewoner, afkomstig uit de stad, vertelt dat hij die niet mist: “Je zit er zo. Ik denk dat ik sneller bij het centrum ben dan iemand uit de Nijmeegse wijk Lindenholt.”

Programma woonmarkt

Op zaterdag 16 april kunt u een beeld krijgen van de te bouwen twee-onder-een-kapwoningen en van de beschikbare kavels. In het voorzieningenhart vindt u onder meer informatie over wonen en over de voorzieningen in de wijk. Vanuit het voorzieningenhart kunt u de buurt verkennen en naar het Avonturenbos. Daar zijn diverse (kinder)activiteiten.

Meer informatie

Zaterdag 16 april, van 11.00 – 15.00 uur, voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39, Groesbeek.Het uitgebreide programma vindt u op de website van de Stekkenberg, op haar Facebook en op haar Twitter.

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren