Sociaal reglement

Oosterpoort is een woningcorporatie die zorgt voor prettig en betaalbaar wonen voor mensen die hier niet zelf voor kunnen zorgen. Wij werken aan een basis voor een fijn thuis. Wij doen dit door te zorgen voor goede woningen.

Goede woningen

Om goede woningen te krijgen en te behouden voeren wij renovatie en groot onderhoud uit. Soms is dat niet genoeg en is slopen en nieuw bouwen een betere beslissing. Bij zowel onderhoud als sloop en nieuwbouw zorgen wij voor alle bewoners voor duidelijkheid. Dit doen wij met het sociaal reglement. 

Rechten en plichten

In het reglement staat duidelijk beschreven waar bewoners recht op hebben en wat de plichten zijn van Oosterpoort en van de bewoners. Daar bovenop bekijken we per project wat we nog meer moeten regelen. Dit leggen we dan vast in een sociaal plan op maat. 

Startdatum

Het sociaal reglement is na overleg met Huurders Vereniging Woonbelang, de gemeente Berg en Dal en de gemeente Heumen vastgesteld op 8 oktober 2020. Het treedt in werking vanaf 1 november 2020.

Download hier het sociaal reglement

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren