Samenwerking

Als woningcorporatie werken wij samen met veel verschillende partijen. We bedenken samen met hen de programma’s bij thema’s die ons allemaal aangaan. Daarnaast vinden wij hun inbreng bij ons beleid heel belangrijk. Zo zorgen wij ervoor dat we de goede dingen doen en hebben we een breed draagvlak. 

Huurders

Soms werken wij samen met onze huurders. Zij zijn in de eerste plaats belangrijk voor de ontwikkeling van onze diensten en dienstverlening. Daarnaast overleggen we regelmatig met huurdersvereniging HV Woonbelang. Zij heeft adviesrecht bij beslissingen en bij beleid. 

Partners

In andere gevallen werken we samen met maatschappelijke en commerciële partners aan onze (gezamenlijke) doelstellingen. We overleggen daarnaast regelmatig met andere woningcorporaties over onderwerpen die ons allemaal aangaan. Bekijk hier onze maatschappelijke partners.

Ketensamenwerking

Oosterpoort werkt op het gebied van woningonderhoud en -verbetering samen met een vaste selectie van marktpartijen. Door de duurzame samenwerking besparen we over vijf jaar 20% op de kosten. Ketensamenwerking past in de koers die Oosterpoort inzet: zelf doen waar we goed in zijn en uitbesteden waar anderen beter en efficiënter in zijn. Lees hier meer over deze samenwerking

Lees meer

> Maatschappelijke partners
> Ketensamenwerking