Sociaal wijkconsulent (32 uur)

Oosterpoort is een woningcorporatie die zorgt voor prettig en betaalbaar wonen voor mensen die hier niet zelf voor kunnen zorgen. Want een fijn huis in een prettige woonomgeving zijn basisvoorwaarden om actief te kunnen deelnemen aan de samenleving. Nieuwsgierig? Kijk eens verder op onze website.

Oosterpoort is per 1 mei 2019 op zoek naar een sociaal wijkconsulent voor 32 uur.

Wat houdt de functie in?

Als sociaal wijkconsulent ben je de ogen en de oren van Oosterpoort in de wijk. Je werkt samen met verschillende organisaties in de wijk en collega's om de leefbaarheid in de wijken goed te houden of te krijgen. Zo zorg je samen voor een fijn thuis voor onze huurders. Door je eigen wijken en de mensen goed te kennen signaleer je zorgelijke situaties snel. het verminderen van overlast is een belangrijke taak. En je hebt snel de goede partijen aan tafel. Je hebt oog voor het onderhoud en de uitstraling van de wijken en buurten en hebt contacten met schoonmaakbedrijven en hoveniers. En je bedenkt, vaak met bewoners, verschillende creatieve manieren om bewonersparticipatie te stimuleren.

Zoeken wij jou?

 • Beantwoord je onderstaande vragen met een “ja”? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
 • Beschik jij over een HBO werk- en denkniveau?
 • Ben jij resultaat- en oplossingsgericht?
 • Ben jij de teamspeler die energie krijgt van samenwerken?
 • Ben jij communicatief sterk? En schakel je makkelijk tussen verschillende niveaus?
 • Ben jij proactief?
 • Heb jij een klant- en servicegerichte instelling, maar kun je ook op je strepen staan?
 • Is jouw glas meestal halfvol?
 • Ben jij stressbestendig?
 • Ben je flexibel?
 • Geef én ontvang jij makkelijk feedback?
 • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie?

Wat bieden wij?

We zijn een organisatie in een branche die altijd in ontwikkeling is. Je werkt in een prettige sfeer, met betrokken en enthousiaste collega’s. We bieden je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Verder biedt Oosterpoort de mogelijkheid voor een vergoeding voor een aanvullende ziektekostenverzekering met een maximum van € 37,- bruto per maand. Je salaris is vastgesteld op basis van de CAO Woondiensten. Daarin zijn ook je arbeidsvoorwaarden geregeld. Je functie is ingeschaald in H (tussen € 2.992,- en € 3.685,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

De procedure

Ben je enthousiast en denk jij dat jouw werkervaring aansluit op deze functie? Stuur dan jouw CV en begeleidende brief uiterlijk 25 maart 2019 naar sollicitatie@oosterpoortwoon.nl. De gesprekken staan gepland op 2 april tussen 12:30 en 15:30 uur. De tweede gespreksronde vindt op16 april tussen 13.30 en 17.30 uur plaats. Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met Jacqueline Coenen, coördinator Wijken. Zij is bereikbaar via 06 - 54 34 89 79.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren