Serviceonderhoud

Bent u niet zo handig met klussen? Geen probleem. Dan is onze verzekering voor serviceonderhoud misschien iets voor u. U kiest er hiermee voor om het onderhoudswerk aan een professional over te laten.

Wat kost de verzekering voor serviceonderhoud?

De verzekering voor serviceonderhoud is een van de drie onderdelen van ons serviceabonnement. De verzekering kost € 3,70 per maand. Dit is inclusief loon-, materiaal- en voorrijkosten. U betaalt de premie samen met de huur.

Bij het afsluiten van de verzekering betaalt u eenmalig een instaptarief van € 35,00. Sluit u de verzekering bij het ondertekenen van uw huurovereenkomst af? Dan hoeft u geen instaptarief te betalen.

We helpen u met veel onderhoud

Onze verzekering voor serviceonderhoud neemt u veel onderhoudswerk uit handen. Denk aan het repareren van keukenkastjes en wastafels. Of aan het maken van uw bel en brievenbus, het ontdooien van bevroren leidingen en het weghalen van wespennesten. Ook kapotte kranen, schakelaars, sloten, tochtstrippen en ventilatieroosters zitten in de verzekering.

Kijk voor het volledige aanbod in onze brochure. De brochure vindt u ook in de map die u meekreeg toen u de woning ging huren. In de brochure vindt u het formulier waarmee u deze verzekering kunt afsluiten.

Schade melden?

Heeft u al een verzekering voor serviceonderhoud en heeft u schade? U kunt hier een reparatieverzoek melden.

Direct naar: