Verduurzaming

We werken aan een fijn thuis. Niet alleen voor de mensen nu, ook voor toekomstige generaties. En daarvoor is het nodig dat onze woningen duurzaam en energiezuinig zijn. Dat doen we op verschillende manieren; van zonnepanelen tot het isoleren van woningen. Naast energiezuiniger maakt dat de woningen vaak ook comfortabeler. Bovendien dalen de energielasten voor bewoners. Een voordeel voor u én het milieu!

Woningisolatie

Een goed geïsoleerde woning is een stuk energiezuiniger en comfortabeler. We doen dat altijd door een aantal woningen in dezelfde straat of wijk tegelijkertijd te isoleren. Daarbij isoleren we bijvoorbeeld het dak, de spouwmuren en de vloeren. Ook brengen we HR++ dubbele beglazing aan en een HR-centrale verwarmingsketel. We kunnen ook zonnepanelen plaatsen op de woning. Om het binnenklimaat te verbeteren, passen we mechanische ventilatie toe. En tegelijk met de isolatie moderniseren we de woning vaak aan de buitenzijde. Op het moment dat we uw woning willen gaan isoleren, ontvangt u hierover op tijd bericht.

Zonnepanelen

In 2019 zijn we gestart met zonnestroom. Samen met Stichting Wocozon voorzien we jaarlijks een groot aantal woningen van zonnepanelen. We selecteren daarvoor elk jaar zelf een aantal woningen. Bewoners ontvangen een brief met een persoonlijk aanbod. Daarnaast kunt u ook zelf aangeven dat u interesse heeft. We onderzoeken uw woning dan op geschiktheid voor zonnepanelen. Is dit het geval? Dan ontvangt u een persoonlijk aanbod en kunnen we de panelen installeren.

Duurzame én voordelige stroom

Per zonnepaneel betaalt u een paar euro per maand ons. Omdat de stroomrekening bij uw energieleverancier flink afneemt, levert dat maandelijks een behoorlijke besparing op uw stroomrekening op.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.