Waar werken we aan?

Als woningcorporatie staan we midden in de samenleving. We doen meer dan woningen bouwen, beheren en onderhouden. Dit vatten we samen in onze missie. In de strategische koersnota ziet u hoe we deze missie invullen.

Missie

"Oosterpoort zorgt voor goed en betaalbaar wonen voor huurders in de regio Heumen en Berg en Dal. We werken aan de basis voor een fijn thuis."

Voor ons betekent dit het volgende:

  • We luisteren naar klanten en organisaties waarmee we samenwerken en proberen onze dienstverlening hierop aan te passen.
  • We vertellen klanten en organisaties regelmatig hoe we presteren.
  • Onze dienstverlening kan in elk gebied anders zijn. Omdat de vraag van onze klanten en partners kan verschillen.
  • We bewegen mee met de samenleving die verandert. Vergrijzing, de moeilijke positie voor starters en noodzaak tot verduurzaming zijn van invloed op hoe we willen en kunnen wonen. Oosterpoort past de woningen en de organisatie hierop aan.
  • Thema's met een hoge maatschappelijke urgentie hebben onze bijzondere aandacht. Denk aan duurzaamheid, langer zelfstandig thuis wonen en betaalbaarheid van woningen. Maar ook huisvesting van groepen mensen die speciale aandacht nodig hebben en het verwijderen van asbest. Ook duurzaamheid is een speerpunt dat ervoor zorgt dat een fijn thuis ook in de toekomst mogelijk blijft. Voor de generaties van nu én later.

Strategische koersnota

In de strategische koersnota beschrijven we hoe Oosterpoort over een termijn van twee jaar werkt aan een fijn thuis voor de bewoners.

Direct naar: